SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Hanke
      
Tämä on hankkeen katselusivu. Tällä sivulla voit katsella hankkeen perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan hankkeen tietoja, siirry hankkeen muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla. Tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Seurakunnalliset mobiiliteknologiat. 2013 - 2015


Hankkeen nimi Seurakunnalliset mobiiliteknologiat 
Vastuuhenkilö
Vastuuyksikkö
Alkamispäivä 15.02.2013 
Päättymispäivä 31.01.2015 
Vaihe Päättynyt
Sopimusvuosi 2013 
Kustannusluokka 300 000 - 600 000
Rahoituslähde EU
Maa Suomi
Vaikutusalue Valtakunnallinen
OKM:n tieteenalaluokittelu Luonnontieteet/Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet
Humanistiset tieteet/Teologia
Tiivistelmä Seurakunnalliset mobiiliteknologiat -hanke kehittää työvälineitä ja menetelmiä etenkin mobiiliympäristöjen käyttämiseen seurakuntien ja niiden jäsenten toiminnan tukemisessa, vuorovaikutuksessa ja kirkon elämyksellisessä toiminnassa.

Hankkeen toteuttavat monitieteisenä yhteistyönä Itä-Suomen yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitos sekä Teologian osasto. Hankkeessa ideoidaan ja toteutetaan mobiilisovellusten prototyyppejä läheisessä yhteistyössä seurakuntalaisten ja seurakuntien työntekijöiden kanssa kirkkokuntien rajat ylittäen.

Hankkeen tuloksia tutkitaan, kehitetään ja tuotteistetaan edelleen projektin aikana muodostettavassa seurakuntateknologioiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskittymässä, joka kerää yhteen aihealueen piirissä toimivat tutkimusyksiköt ja yritykset.

Hanke saa rahoituksensa Euroopan sosiaalirahastosta Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen kautta sekä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallitukselta.
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Teologian osasto / Yhteiset 
Suora linkki Suora linkki