SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Hanke
      
Tämä on hankkeen katselusivu. Tällä sivulla voit katsella hankkeen perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan hankkeen tietoja, siirry hankkeen muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla. Tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Flipped Learning -hanke - FL -hanke. 2017 - 2019


Hankkeen nimi Flipped Learning -hanke 
Lyhenne FL -hanke 
Vastuuhenkilö
Vastuuyksikkö
Yliopiston muut asiantuntijat
Yliopiston muut yksiköt
Projektinumero 1010 
Alkamispäivä 01.01.2017 
Päättymispäivä 31.12.2019 
Vaihe Päättynyt
Sopimusvuosi 2017 
Kustannusluokka 600 000 - 1 000 000
Rahoituslähde Muu kotimainen
Maa Suomi
Vaikutusalue Valtakunnallinen
Vaikutusalueen tarkenne Itä-Suomen yliopisto, Turun yliopisto, Taideyliopisto, Jyväskylän yliopisto, Chydenius instituutti 
OKM:n tieteenalaluokittelu Yhteiskuntatieteet/Kasvatustieteet
Lisätiedot Flipped Learning -hanke on yksi kokonaisuus Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoittamassa ja Turun yliopiston koordinoimassa Korkeakoulujen henkilöstön pedagogisen ja digitaalisen opetus- ja ohjausosaamisen vahvistaminen ¿kärkihankkeessa. Flipped Learning -hanke kuuluu Opetushenkilökunnan digitaidot ajantasalle! ¿osahankeen piiriin, jossa yhteistyöyliopistoina ovat Jyväskylän yliopisto, Taideyliopisto ja Turun yliopisto.
Tiivistelmä Flipped Learning -hankkeen tavoitteena on tutkimusperustaisesti kehittää yliopistoissa opetusta antavien henkilöiden digipedagogisia taitoja, tarjoten heille paremmat valmiudet opiskelijalähtöisten ja oppijakeskeisten opetusmenetelmien hyödyntämiseen sekä edistäen näin opiskelijoiden opiskelu- ja työelämätaitoja. Hankkeessa käytetään sekä käänteisen opetuksen (Flipped Classroom) että käänteisen oppimisen (Flipped Learning) lähestymistapoja. Hankkeen aikana koulutetaan opettajia käänteisen opetuksen pariin sekä Itä-Suomen yliopistosta että hankkeen yhteistyöyliopistoista. Seminaarien lisäksi Ameba-tiimi työstää verkkoon koulutusmateriaalia, joka julkaistaan alkuvuodesta 2018. Flipped Learning -hankkeen akateemisena johtajana (ja KAPSY:n projektipäällikkönä) toimii tenure track tutkijatohtori Erkko Sointu. SKOPE osaston projektipäällikkönä toimii Laura Hirsto ja OPI:n projektipäällikkönä Tuula Heide.
Avainsanat / Suomi Digitaalisuus
Flipped Classroom
Flipped Learning
Käänteinen Opetus
Käänteinen Oppiminen
Opettajien osaamisen kehittäminen
Opetuksen kehittäminen
Oppijakeskeisyys
Tieto- ja viestintäteknologia
Yliopistopedagogiikka
Internet-osoitteet http://www.uef.fi/fi/web/ameba/flippedlearning
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Kasvatustieteiden ja psykologian osasto / Erityispedagogiikka 
Suora linkki Suora linkki 


auki Rahoittajat
auki Yhteistyökumppanit
auki Julkaisut
auki Tehtävät