SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit ja abstraktit/Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Temporal clustering of minced meat by RGB- and spectral imaging. Orava Joni, Parkkinen Jussi, Hauta-Kasari Markku, Hyvönen Paula, von Wright Atte. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING. 2012.


Laji Artikkelit ja abstraktit
Alalaji Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Artikkelin tyyppi Alkuperäisartikkeli
Tekijät Orava Joni, Parkkinen Jussi, Hauta-Kasari Markku, Hyvönen Paula, von Wright Atte 
Tekijöiden lukumäärä 5 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut tekijät
Yliopiston muut yksiköt
Nimeke Temporal clustering of minced meat by RGB- and spectral imaging 
Lehti
ISSN 0260-8774 
Jufo-luokitus (lehti/sarja) 2 
Julkaisuvuosi 2012 
Raportointivuosi 2012 
Volyymi tai lehden numero 112 Lehden numero 1-2 
Sivut 112-116 
Referoitu Kyllä
Julkaisun kieli englanti
Julkaisumaa Yhdysvallat (USA)
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälisyys Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Open Access Kyllä
OKM:n tieteenalaluokittelu Luonnontieteet/Fysiikka
Luonnontieteet/Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet
Luonnontieteet/Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Luonnontieteet/Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Tietojenkäsittelytieteen laitos / Tietojenkäsittelytieteen laitoksen toiminta 
Suora linkki Suora linkki