SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit ja abstraktit/Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Distinct Characteristics of Rye and Wheat Breads Impact on Their in Vitro Gastric Disintegration and in Vivo Glucose and Insulin Responses. Nordlund Emilia, Katina Kati, Mykkänen Hannu, Poutanen Kaisa. Foods. 2016.


Laji Artikkelit ja abstraktit
Alalaji Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Artikkelin tyyppi Alkuperäisartikkeli
Tekijät Nordlund Emilia, Katina Kati, Mykkänen Hannu, Poutanen Kaisa 
Tekijöiden lukumäärä 4 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut tekijät
Nimeke Distinct Characteristics of Rye and Wheat Breads Impact on Their in Vitro Gastric Disintegration and in Vivo Glucose and Insulin Responses 
Lehti
ISSN 2304-8158 
Julkaisuvuosi 2016 
Raportointivuosi 2016 
Volyymi tai lehden numero 5 Lehden numero 2 
Sivut 24 
Artikkeli/DOI-numero 10.3390/foods5020024 
Referoitu Kyllä
Julkaisun kieli englanti
Julkaisumaa Sveitsi
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälisyys Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Open Access Open access -julkaisukanavassa ilmestynyt julkaisu
Rinnakkaistallennettu Ei
Internet-osoitteet http://dx.doi.org/10.3390/foods5020024
OKM:n tieteenalaluokittelu Lääke- ja terveystieteet/Terveystiede
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Lääketieteen laitos / Kliininen ravitsemustiede 
Suora linkki Suora linkki