SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit ja abstraktit/Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Influence of functional food components on gut health. Wan, Muprhy LY; Ling, KH; El-Nezami, Hani; Wang, MF. Critical reviews in food science and nutrition. 2018.


Laji Artikkelit ja abstraktit
Alalaji Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Artikkelin tyyppi Katsausartikkeli
Tekijät Wan, Muprhy LY; Ling, KH; El-Nezami, Hani; Wang, MF 
Tekijöiden lukumäärä 4 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Nimeke Influence of functional food components on gut health 
Lehti
ISSN 1040-8398 
Jufo-luokitus (lehti/sarja) 1 
Julkaisuvuosi 2018 
Volyymi tai lehden numero [Epub ahead of print 23 Feb 2018] 
Sivut 1-10 
Artikkeli/DOI-numero 10.1080/10408398.2018.1433629 
Referoitu Kyllä
Julkaisumaa Yhdysvallat (USA)
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälisyys Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Open Access Ei
Rinnakkaistallennettu Kyllä
Internet-osoitteet https://doi.org/10.1080/10408398.2018.1433629
OKM:n tieteenalaluokittelu Lääke- ja terveystieteet/Terveystiede
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A2 
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Lääketieteen laitos / Kliininen ravitsemustiede 
Suora linkki Suora linkki