SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit ja abstraktit/Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Mastication-induced release of compounds from rye and wheat breads to saliva. Pentikäinen, Saara; Koistinen, Ville; Kolehmainen, Marjukka; Poutanen, Kaisa; Hanhineva, Kati; Aura, Anna-Marja. FOOD CHEMISTRY. 2018.


Laji Artikkelit ja abstraktit
Alalaji Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Artikkelin tyyppi Alkuperäisartikkeli
Tekijät Pentikäinen, Saara; Koistinen, Ville; Kolehmainen, Marjukka; Poutanen, Kaisa; Hanhineva, Kati; Aura, Anna-Marja 
Tekijöiden lukumäärä 6 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut tekijät
Nimeke Mastication-induced release of compounds from rye and wheat breads to saliva 
Lehti
ISSN 0308-8146 
Jufo-luokitus (lehti/sarja) 2 
Julkaisuvuosi 2018 
Raportointivuosi 2018 
Volyymi tai lehden numero 2019; 270 
Sivut 502-508 
Artikkeli/DOI-numero 10.1016/j.foodchem.2018.07.110 
Referoitu Kyllä
Julkaisumaa ... Passiiviset ...
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälisyys Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Open Access Ei
Rinnakkaistallennettu Kyllä
Internet-osoitteet https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.07.110
OKM:n tieteenalaluokittelu Lääke- ja terveystieteet/Terveystiede
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Lääketieteen laitos / Kliininen ravitsemustiede 
Suora linkki Suora linkki