SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiKirjautuminen

Artikkelit ja abstraktit/Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Intake of fermented and non-fermented dairy products and risk of incident CHD: The Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study. Koskinen, Timo T; Virtanen, Heli EK; Voutilainen, Sari; Tuomainen, Tomi-Pekka; Mursu, Jaakko; Virtanen, Jyrki K. BRITISH JOURNAL OF NUTRITION. 2018.


Laji Artikkelit ja abstraktit
Alalaji Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit
Artikkelin tyyppi Alkuperäisartikkeli
Tekijät Koskinen, Timo T; Virtanen, Heli EK; Voutilainen, Sari; Tuomainen, Tomi-Pekka; Mursu, Jaakko; Virtanen, Jyrki K 
Tekijöiden lukumäärä 6 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö
Yliopiston muut tekijät
Yliopiston muut yksiköt
Nimeke Intake of fermented and non-fermented dairy products and risk of incident CHD: The Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study 
Lehti
ISSN 0007-1145 
Jufo-luokitus (lehti/sarja) 2 
Julkaisuvuosi 2018 
Raportointivuosi 2018 
Volyymi tai lehden numero 120 Lehden numero 11 
Sivut 1288-1297 
Artikkeli/DOI-numero 10.1017/S0007114518002830 
Referoitu Kyllä
Julkaisun kieli englanti
Julkaisumaa Britannia
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälisyys Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa Ei
Open Access Ei
Rinnakkaistallennettu Ei
Internet-osoitteet https://doi.org/10.1017/S0007114518002830
OKM:n tieteenalaluokittelu Lääke- ja terveystieteet/Terveystiede
Lääke- ja terveystieteet/Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet
OKM:n julkaisutyyppiluokitus A1 
Rekisteröintiorganisaatio UEF/Lääketieteen laitos / Kansanterveystiede 
Suora linkki Suora linkki